|
Post by steven on Oct 31, 2015 13:07:49 GMT 1
IG Ime_Prezime: Steven Corleone Za koju organizaciju konkuriste: LCN/BDT Vase Rl godine: 14 Iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija): 10/10 (ODLICNO) (6 god. SAMPA) Serveri na kojima ste bili lider i cega: Zara Gaming PD, LCN ; Balkan Extazy GSF, Ballas Koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru: 12-13h Zasto bas vas za lidera: Zato sto sam iskusan i nemam bas neke razloge zasto mene Znam RP Pravila Pozdrav
|
|
|
Post by Prijava za lidera on Oct 31, 2015 18:52:39 GMT 1
IG Ime_PrezimeChryspos_Legacy za koju organizaciju konkuriste:Yakuza i Zemunski Klan vase Rl godine:16 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija):10/10 serveri na kojima ste bili lider i cega:Bio sam na BEmpirate lider GFSa i LCNa,Na Balkan Games lider Red Dragon Trijada,Los Artic Hitmana i jos mnogi.... koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru:10-12 zasto bas vas za lidera:Zato sto znam da vodim sve bande/mafije....Znam perfektno RP pravila uz PRIMERE.....Bio sam lider na ovom srwu,i stari sam igrac....Nick:Chryspos_Quattro.....eCity RPG <3 <3 <3 HVALA UNAPRED!!!!!!! :3
|
|
|
Post by Tony Bre on Oct 31, 2015 19:01:50 GMT 1
Gospodine Chryspos_Legacy obavestavamo vas da je vasa prijava za Lidera Yakuza/Zemunski Klan ODBIJENA.morate biti registrovani clan foruma da bi ste se mogli prijaviti za LIDERA.molimo vas registrujte se sto pre,i postavite vasu PRIJAVU po pravilu kako je gore definisano.HVALA
|
|
|
Post by Prijava za lidera on Oct 31, 2015 19:40:04 GMT 1
IG Ime_PrezimeChryspos_Legacy za koju organizaciju konkuriste:Yakuza ili MS13 vase Rl godine:16 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija):10/10 serveri na kojima ste bili lider i cega:Bio sam na BEmpirate lider GFSa i LCNa,Na Balkan Games lider Red Dragon Trijada,Los Artic Hitmana i jos mnogi.... koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru:10-12 zasto bas vas za lidera:Zato sto znam da vodim sve bande/mafije....Znam perfektno RP pravila uz PRIMERE.....Bio sam lider na ovom srwu,i stari sam igrac....Nick:Chryspos_Quattro.....eCity RPG <3 <3 <3 HVALA UNAPRED!!!!!!! :3
|
|
|
Post by chryspos on Oct 31, 2015 19:42:37 GMT 1
IG Ime_PrezimeChryspos_Legacy za koju organizaciju konkuriste:Yakuza ili MS13 vase Rl godine:16 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija):10/10 serveri na kojima ste bili lider i cega:Bio sam na BEmpirate lider GFSa i LCNa,Na Balkan Games lider Red Dragon Trijada,Los Artic Hitmana i jos mnogi.... koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru:10-12 zasto bas vas za lidera:Zato sto znam da vodim sve bande/mafije....Znam perfektno RP pravila uz PRIMERE.....Bio sam lider na ovom srwu,i stari sam igrac....Nick:Chryspos_Quattro.....eCity RPG <3 <3 <3 HVALA UNAPRED!!!!!!! :3
|
|
|
Post by Tony Bre on Oct 31, 2015 19:45:32 GMT 1
Gospodine Chryspos_Legacy obavestavamo vas da je vasa prijava za lidera PRIHVACENA+.za organizaciju MS-13.imate samo jedan uslov.U roku od 24h morate biti registrovani clan foruma,ili cemo vam morati ukloniti post,posto je ovo drugi koji postavljate opd statusom GUEST.za vise informacija javite mi se na FB Sickstyle Sirmium.Hvala
|
|
|
Post by ilijana on Nov 3, 2015 20:23:40 GMT 1
IG Ime_Prezime Ilijana_Perkunic za koju organizaciju konkuriste: Policija vase Rl godine: 15 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija): 9/10 serveri na kojima ste bili lider i cega:ZaraGaming,CyberWare koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru: Oko 2-4h zasto bas vas za lidera: Znam rp,Volim Akcije,Htjela bi da neko nauci mozda sto nezna npr:Rp...NAPOMENA:O PROMENAMA VASIH PRIJAVA BICETE OBAVESTENI PUTEM PM PORUKE.
|
|
|
Post by arneel on Nov 4, 2015 20:21:17 GMT 1
IG Ime_Prezime-Arnel_Boss za koju organizaciju konkuriste:Swat vase Rl godine:15 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija):10 serveri na kojima ste bili lider i cega:LA-ballas,lcn koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru:3/4h zasto bas vas za lidera:Poznajem Rp pravila,rank dajem po zasluzi,odrzavanje treninga svaki sat vremena..
|
|
|
Post by anes on Nov 4, 2015 20:44:58 GMT 1
IG Ime_Prezime:Anes_Nayer za koju organizaciju konkuriste:ZK vase Rl godine:15 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija):8/9 serveri na kojima ste bili lider i cega:LA-Corleone Family,TIME GAMING-PD koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru:2/3h zasto bas vas za lidera:Znam RP pravila,ratovanje s mafijama po RP.Uvjek spreman za suradnju,dogovore,ratovanja sve po odredjenim pravilima vlasnika. LP
|
|
|
Post by amco on Nov 5, 2015 19:38:44 GMT 1
IG Ime_Prezime:Almin_Nayer za koju organizaciju konkuriste:Jefferson Family vase Rl godine:15 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija):9 serveri na kojima ste bili lider i cega:LA-ballas,cf koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru:2/3h zasto bas vas za lidera:znam rp pravila
|
|
|
Post by emroemro on Nov 5, 2015 21:11:15 GMT 1
ig ime_prezime Wheny Scalleta za koju organizaciju konkuriste: BALLAS vase rl godine: 13 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija):ODLICNO serveri na kojima ste bili lider i cega:EG GSF,to je bilo prije nmg se setiti koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru:pa 1 sat igrati pola sata odmora i sve tako a ponekad i visee zasto bas vas za lidera:Mislim da znam da vozim org i tako to Hvala.
|
|
|
Post by Nikola_Colins on Nov 6, 2015 17:45:42 GMT 1
Ig ime_prezime Nikola_Colins Za koju organizaciju konkuriste:PD Vase rl godine: 18 Iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija): Odlican 3god sampa Serveri na kojima ste bili lider i cega:Bio sam na dosta servera imao sam 4-5 svoja servera ako nesto znaci zatvorio sam jer nisam naso dobar staff Koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru: 15-16h Zasto bas vas za lidera: Iskusan sam znam Rp pravila nemam mnogo velike razloge sta vas zanima pitaj te
|
|
|
Post by Jessi on Nov 6, 2015 18:19:24 GMT 1
Gospodine Nikola zao nam je vasa prijava ne moze biti uvazena jer niste registrovani korisnik foruma.
|
|
|
Post by PRIJAVA ZA LIDERA on Nov 7, 2015 14:10:21 GMT 1
ig ime_prezime: Bartol_Accardo za koju organizaciju konkuriste:Novinare vase rl godine: 18 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija): Dobar serveri na kojima ste bili lider i cega: Nisam do sada nikad jos bio lider koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru: Po 5 ili 6 sati zasto bas vas za lidera: Zato sto sam dosta iskusan i nisam previse nijezan i ni previse strog
|
|
|
Post by emroemro on Nov 7, 2015 15:44:37 GMT 1
ig ime_prezime Wheny_Scalleta za koju organizaciju konkuriste:SWAT vase rl godine:13 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija):odlicno serveri na kojima ste bili lider i cega:EG, ima jos dosta bilo je to pre nmg se setiti koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru:sat igre pola sata odmora i tako sve.. zasto bas vas za lidera:Jer znam voditi org mislim barem da znam hvalili su me na drugim srw Hvala.
|
|