|
Post by Tony Bre on Oct 27, 2015 19:43:49 GMT 1
IG Ime_Prezime za koju organizaciju konkuriste: vase Rl godine: iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija): serveri na kojima ste bili lider i cega: koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru: zasto bas vas za lidera:
NAPOMENA:O PROMENAMA VASIH PRIJAVA BICETE OBAVESTENI PUTEM PM PORUKE.
|
|
|
Post by igor on Oct 27, 2015 21:46:07 GMT 1
Igor_Matic Yamaguchi,Yakuza ili BGPD 15godina Vodjen SWAT i YAKUZA na ovom serveru,admin na Balkan Summeru,Na dosta servera bio lider PD(nmg sad nabrajat koji serveri) Provodim oko 5-6 sati dnevno kod vas sam imo 60sati igranja. Pa zato sto sam tamo bio jedan od boljih RPera znam sva pravila,dobra organizacija mafije ili pda,dosta ideja oko organizacije,pravilno zasluzivanje ranka i et nez sta vise... .
|
|
|
Post by elvir on Oct 27, 2015 22:03:20 GMT 1
Elvir_Ganic BGPD Imam 16 Godina Vodio sam pd na skoro svim srvrima na kojima sam igrao imao sam dobro vođenje (los balkan,los artict,las vegas,all thogether itd...) u svim srvrima bio sam lider pd-a i na EC sam vodio BGPD citav dan mogu provoditi vrijeme (osim kad sam u skoli) Znam sva RP pravila pravedan sam imam velike ideje pravilno delim rank
|
|
|
Post by 100le on Oct 28, 2015 12:08:51 GMT 1
Stole_Bozinov GSF 14 Vodio sam bande na skoro svim srvrima na kojima sam igrao imao sam dobro vođenje Balkan Boys,Skill Arena,Skill RolePlay, Balkan Summer.. I monogi drugi serveri. Mogu da provedem 5-6/7 sati na server Zato sto znam RP pravila, dobro vodim bande, akcije sve su nam uspjesne, RP djelim rank..
|
|
|
Post by shonee on Oct 28, 2015 14:19:36 GMT 1
Shone_Boss SAPD 14godina Vodio sam razne orgaizacije od najvecih mafija do drzavnih institucija-(LA,TG,NG,SA..) Dnevno provodim 5-6h na serveru igram jos od prvog eXtrema..Znam sva RP pravila,wl listu,kao i sve koamnde za hapsenje i ostalo..
|
|
|
Post by nikola on Oct 28, 2015 15:02:56 GMT 1
Nikola_Ceperkovic Los Surenos 14godina Vodio sam razne org i na raznim serverima sam bio hvaljen znam rp i ostalo kao lider mogu biti aktivan od 7-8 sati
|
|
|
Post by Emrah Emrox on Oct 28, 2015 18:51:03 GMT 1
Emrah_Emrox SWAT 14 Pa zato sto sam jedan od boljih rpera.I bio sam na mnogo servera lider. Energy Gaming gsf,Storm Balcan FBI,last union gsf, .... pa mogu biti jedan sat ,onda pola sata odmora opet 1h i pola sata odmora i tako sve.. Pa zato sto mislim da sam odlican RPer i bio sam hvaljen na drugim serverima. I sto znam da vodim org. Hvala.
|
|
|
Post by Tony Bre on Oct 28, 2015 19:33:12 GMT 1
Gospodine Emrah_Emrox,vasa prijava za lidera je ODBIJENA.Molimo vas registrujte se na forum pa postavite PRIJAVU ponovo,u skladu kako je definisano.da bi ste postavili PRIJAVU neophodno je da se registrujete na FORUM,da bi ste putem PM bili obavesteni o promenama vase PRIJAVE. HVALA
|
|
|
Post by Esad on Oct 28, 2015 20:07:02 GMT 1
IG John_Dilbo za koju organizaciju konkuriste:za BGPD a moze i Yakuzu vase Rl godine:imam 14 godina iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija):pa dobar sam u tome serveri na kojima ste bili lider i cega:ima dosta servera ne bi da nabrajam bio sam PD-a,GSF,BD ili Black Dragons i itd. koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru:5/6 sati zasto bas vas za lidera:pa dobar sam u tome ono znam dobro RP i toNAPOMENA:O PROMENAMA VASIH PRIJAVA BICETE OBAVESTENI PUTEM PM PORUKE.
|
|
|
Post by Tony Bre on Oct 28, 2015 20:15:31 GMT 1
Gospodine John_Dilbo,vasa prijava za lidera je ODBIJENA.Molimo vas registrujte se na forum pa postavite PRIJAVU ponovo,u skladu kako je definisano.da bi ste postavili PRIJAVU neophodno je da se registrujete na FORUM,da bi ste putem PM bili obavesteni o promenama vase PRIJAVE. HVALA
|
|
|
Post by esad on Oct 29, 2015 12:42:02 GMT 1
IG Johny_Dilbo za koju organizaciju konkuriste:za BGPD ili Yakuzu vase Rl godine:14 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija):dobar sam u tome znam RP serveri na kojima ste bili lider i cega:ima puno servera a bio sam lider PD-a BD(Black Dragons) itd. koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru:5/6 sati zasto bas vas za lidera:pa znam RP bio sam lider mnogih organizacija i mislim da ce te biti zadovoljni sa mnomNAPOMENA:O PROMENAMA VASIH PRIJAVA BICETE OBAVESTENI PUTEM PM PORUKE.
|
|
|
Post by esko on Oct 29, 2015 18:30:53 GMT 1
IG Ime_Prezime: Esko Statham za koju organizaciju konkuriste: Hitman Agency vase Rl godine: 16 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija): Imam mnogo iskustva u vodjenju organizacija preko 3 godine. serveri na kojima ste bili lider i cega: Bio sam na vasem serveru lider PD-a,LCN-a,YM,na mnogim drugima sam bio lider SWAT,FBI(serveri gdje su imali 70+ da ne nabrajam poput SM,LB,SH) koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru: 3h+ Radnim danom,vikendom i petkom 10h+ zasto bas vas za lidera: Pitate se zasto bas Esko za lidera? Zato sto sam pro DM-er,znam voditi extra organizaciju,slagat cu se sa svima clanovima,pomagat cu svim clanovima,drzat cu cesto sastanke kako bih razgovarao sa clanovima ukoliko imaju kakve prijedloge ili zalbe,zelim rijesiti sve mete u gradu,specijalne snage ce odustati da nas love ako ja dodjem na mjesto lidera jer zelim pokazati svima koliko je ustvari Hitman Agency jak.
Hvala NAPOMENA:O PROMENAMA VASIH PRIJAVA BICETE OBAVESTENI PUTEM PM PORUKE.
|
|
|
Post by Rizah on Oct 29, 2015 22:14:15 GMT 1
IG Ime_Prezime: Rizah_Dzafic za koju organizaciju konkuriste: LCN vase RL godine: 16 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija): Razne organizacije na server 80+ igraca imam dosta iskustva serveri na kojima ste bili lider i cega: Bio sam na vasem serveru lidera SWAT,GSF,BALLAS i BDT... koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru: 7/8 sati igre zasto bas vas za lidera: Pa zato sto znam pravila Hvala
|
|
|
Post by Tony Bre on Oct 29, 2015 22:20:26 GMT 1
Gospodine @rizah vasa prijava za lidera LCN-a je ODBIJENA iz razloga sto niste registrovani korisnik naseg foruma.Molimo vas registrujte se i ponovo postavite PRIJAVU po sekciji koja je definisana.HVALA
|
|
|
Post by Prijava za lidera on Oct 31, 2015 13:04:25 GMT 1
IG Ime_Prezime: Steven Corleone Za koju organizaciju konkuriste: LCN/BDT Vase Rl godine: 14 Iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija): 10/10 (ODLICNO) (6 god. SAMPA) Serveri na kojima ste bili lider i cega: Zara Gaming PD, LCN ; Balkan Extazy GSF, Ballas Koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru: 12-13h Zasto bas vas za lidera: Zato sto sam iskusan i nemam bas neke razloge zasto mene Znam RP Pravila Pozdrav
|
|