|
Post by anita on Oct 29, 2015 22:06:14 GMT 1
Imam kritiku što ste mi dali a2 a zaslužila sam a4 ili a5 pozvala sam igrača a jedan admin Johnny i Jackie oni su vam dobili a6 zato što igraju pola godine znaci samo igrajte pola godine i ide vam a6 Hvala.
|
|
|
Post by Tony Bre on Oct 29, 2015 22:12:45 GMT 1
Gospodjo anita razumemo vas stav prema ovakoj dodeli sada admina.uveravam vas da je zbog raznih zalbi i kritika na vas rad kao admin,morali smo da vam smanjimo level admina.moracete nauciti pravila i obaveze koje nosi jedan admin servera.pre svega morate biti savestan admin.dacu vam primer da ste igrace zatvarasli na ser veru zbog MG.to je za svaku osudu i sramotu za jednog admina.kada naucite pravila admina i odgovornost,mocicete napredovati na serveru.stazz od 6 meseci nije merodavan da bi ste vi uspeli kao admin.vi mozete igrati i 3 godine a ne napredovati.sve zavisi od vase ozbiljnosti i odgovornosti kao admin.Hvala vam na ZALBI.samo vas molim da imate u vidu da jos uvek niste spremni za admina level 5. OSNOVNA PRAVILA ADMINA/ODGOVORNOST nosite sami i to pre svega morate nauciti pod hitno.Zapamtite da je IGRAC uvek u pravu i kada nije,ti si admin koji moras da ga ispostujes,a za ostalo postoje VLASNICI i FORUM.HVALA
|
|
|
Post by JohnnyCallahan on Nov 1, 2015 13:02:02 GMT 1
Ja i Jeckie nismo dobili admina jer igramo pola godine,dobili smo jer smo vremenom napredovali i zasluzivali visi nivo.Ti koja jailas/kickas igrace jer govore da nisi dobar admin po meni ne zasluzujes ni promotera.Svako ima svoje misljenje,nemas se za sta zaliti,mozes samo zahvaliti Tonyu na svemu
|
|
|
Post by anita on Nov 1, 2015 21:59:03 GMT 1
Kao prvo Johnny istina je što sam rekla dobili ste što igrate pola godine to mi je tony reko na fb tako ne laži,gore je što ti daješ warnove bezveze.
|
|
|
Post by Tony Bre on Nov 1, 2015 22:05:44 GMT 1
anita da ti ja kazem nesto.ja kada si pitala za admina lvl 5 ja sam ti rekao ne dok prvo naucis pravila.a i odmah bi bas sve htela.vidi ovako ti si mene pitala "kako su jackie i JohnnyCallahan dobili a6", ja samm ti rekao da jer su oni admini na ovom serv4eru dugo,Johnny oko 6 meseci a Jackie sad ce godinu dana,i rekao sam ti da to koliko su oni ostajali kasno na server i trpeli mene i moje gluposti i koliko su pomagali na serveru,da ti i neki nece to moci za 3 godine.tako da molim te anita ne okreci babe i zabe nego pricaj realne stvari kako sam i rekao.imas warn kao clan foruma,za klevetu.ubuduce se potrudi da kazes nesto argumentovano. JohnnyCallahan i jackie su ovde ostavili mnogo dana sati meseci.a sto se tice warnova,to ce se resiti od sada warnove davace samo vlasnici i suvlasnica.POZZZZevo i par slicica ponasanja SLICICA1evo jos jedna SLICICA2u osam rima videces jeben prizor,gazim kick-down,ne gledam u retrovizor
|
|
|
Post by Jessi on Nov 2, 2015 15:54:50 GMT 1
Suludo je raspravljati neke osobe su bile tu u najvecim usponima i padovima tako da ne komentaristite nicije pozicije.. anita isti ovi sto ih sada klevetes su prvi predlozili da ti se da admin i da im ovako vracas nije uredu zaista.. Sem toga nemas prava a ni argumente da demantujes odluke vlasnika Tony-ja
|
|
|
Post by JohnnyCallahan on Nov 3, 2015 11:07:22 GMT 1
Nikad nikog Warnovao nisam osim citere i tebe,za tebe sam imao razloga Nije bitno to sad ,bitno da pokidamo ovaj Update
|
|
|
Post by Tony Bre on Nov 3, 2015 20:49:49 GMT 1
ok ovim zavrsava se ovo i ide LOCK na temu u osam rima videces jeben prizor,gazim kick-down ne gledam u retrovizor
|
|