|
Post by yocker on Nov 7, 2015 18:43:26 GMT 1
IG Ime_Prezime Gavrilo_Corelly za koju organizaciju konkuriste:LCN vase Rl godine: 17 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija): mislim da bi bio dobar u vodzenju ove org i ocjena za koju bi procjenio sebe za lidera je 9.3/10 serveri na kojima ste bili lider i cega:Taxi i LCN na Skill Areni koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru: 5 h dnevno zasto bas vas za lidera: mislim dabi uspjesan bio u vodzenju ove org kao sto vidite bio sam lider LCN i na Skill areni doveo bi par drugova u LCN davao bi redovno akcije plate... Unaprijed hvala
|
|
|
Post by adiesel on Nov 10, 2015 20:56:43 GMT 1
ig ime_prezime Aleksandar Diesel za koju organizaciju konkuriste: Swat vase rl godine: sedamnaest iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija): Vodio sam 10 11 puta org . Bio sam i Vlasnik tako da nije problem serveri na kojima ste bili lider i cega: Los Arctic( PD ) , Old School ( PD ), RDJ (novinari ),Zara Gaming ( GSF ), United city ( PD ) ,..... jos mnogo ima koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru: ne znam tacno ali 4 5 sati sto posto mogu zasto bas vas za lidera: Pa server mi se svideo znam RP pa bih voleo eto ! S postovanjem Aleksandar Diesel.
|
|
|
Post by vlatko on Nov 11, 2015 13:34:54 GMT 1
ig ime_prezime Vlatko_Boss za koju organizaciju konkuriste:Yamaguchi vase rl godine: 14 iskustvo u vodjenju fakcija(organizacija): mislim da bi bio dobar u vodzenju ove org. serveri na kojima ste bili lider i cega:PD,Ballas,Yamaguchi i lcn na skill areni i puno drugih servera koliko dnevno sati mozete biti aktivni kao lider na serveru: 5 h dnevno zasto bas vas za lidera: mislim dabi uspjesan bio u vodzenju ove org davao bi redovno akcije plate... unaprijed hvala
|
|
|
Post by Jessi on Nov 12, 2015 21:50:27 GMT 1
Gopodine Vlatko sutra cete imati test za lidera Yamaguchi organizacije.. LP STAFF EC
|
|
|
Post by esko on Nov 13, 2015 15:48:03 GMT 1
IG IME_PREZIME :Esko Statham
ZA KOJU SE ORGANIZACIJU KONKURISETE: Zemunski klan
VASE RL GODINE 16
ISKUSTVO U VODJENJE FAKCIJA(ORGANIZACIJA): Imam veliko iskustvo,znate to
SERVERI NA KOJIMA STE BILI LIDER I CEGA: ZG,BG,LS... (Ballas,Los Surenos,PD....),na vasem srw vise org..
KOLIKO DNEVNO SATI MOZETE BITI AKTIVNI KAO LIDER NA SERVERU: Zbog skole rijedje inace vikendom i petkom 10h+
ZASTO BAS VAS ZA LIDERA: Zato sto znate kakav sam RPer i zelim biti lider ove organizacije,jer ne zelim vise biti lider Hitman Agency zelio bih voditi Zemunski klan i dici ih na noge.
|
|
|
Post by andrejyoutubefuck on Nov 13, 2015 19:30:26 GMT 1
Andrej Stanic. Konkurisem se za organizaciju:SA:BG Policija.
Imam veliko iskustvo u vodjenju organizacija.
Bio sam lider na spartacus RP PD-a,SWAT,Yakuza,Hitman(Na jos mnogo servera sam bio lider).
Dnevno mogu 2-3 sata radnim danima a vikendom 5-6.
Zasto bas vas za lidera:Zato sto sam odlican RP-er,zelim da sprecim DM i ostalo krsenje pravila u gradu.
|
|